2014. január 1., szerda

# Antigané # bejegyzés

Boldog új esztendőt!


Szóval, boldog új esztendőt kívánok, meg az Antigané is. 
Remélhetőleg a közel jövőben is folytatódni fog a jó alkotások felfedezése. Ugyanis azt érzem, idén ez kevésbé sikerült. 2013-ban 45 poszt született csupán, viszont a 2012-es évhez viszonyítva (akkor mindössze 27), akkor ez egy elég szép szám és fejlődés is. Szóval, csak így tovább.

2013-ban főleg filmekről születtek bejegyzések, viszont a könyves posztok sajnos elmaradtak. Ezt idén próbálom pótolni, mivel az angol nyelvű blogom nem igazán sikerült (már a beindítással gondok adódtak). Szóval, majd visszatérnek ide a könyves bejegyzések (de az angol nyelvű könyves blogomról nem mondtam még le, csak újra kell gondolnom).

Amiért büszke vagyok 2013-ra, az a színházas posztok. Igaz, csak az elmúlt egy-két napban kerültek fel, de mindenképpen örülök, hogy van lehetőségem színházba menni és írni is a darabokról. Ezért Ádám barátomnak szeretnék köszönetet mondani itt. Csodálatos ember, higgyétek el. :)
És ha már említem Ádámot, nem szabad elfelejtkezni a kedvenc címkéimről: ízlésőrség, azaz a barátaim, akik mindig ajánlanak nekem valami érdekes filmet, könyvet, sorozatot - szóval akármit. Nekik köszönöm, hogy így jobbá teszik a blogomat. 

Végül pedig az új esztendő nem lehet teljes fogadalom nélkül. A bloggal kapcsolat fogadalmak a következők:
- több könyves poszt
- több aktuális műről írni
- több anime
- több képregény
- filmnézés közben jegyzetet írok, hogy könnyebb legyen visszaemlékezni kritika írásnál

Posztzárásként pedig itt lennének (számomra) az év legjobb alkotásai, különböző kategóriákban. Természetesen azok közül, amelyekről olvashattatok a blogon is. 

Legjobb film: A faun labirintusa
Legjobb mese: Aranyhaj és a nagy gubanc
Legjobb könyv: Az utolsó egyszarvú (bár nem volt könyves bejegyzés, de azért olvastam)
Legjobb: anime: Air
Legjobb színdarab: Vénusz nercben (a bejegyzés már 2014-re csúszik)
Legjobb sorozat: Hannibal
Legjobb képregény: Lovely Complex

A tavaly nézett/olvasott munkákból nekem ezek tetszettek a legjobban, legalábbis. Reméljük, a 2014-es év is kínálkozik majd rengeteg maradandó élményben. Boldog új évet!

Chibi Zsó

Nincsenek megjegyzések:

Follow Us @soratemplates