2011. augusztus 24., szerda

# képregény # koreai

Értékeld, hogy élhetsz


 "Értékeld, hogy élhetsz " - Talán ez a legfontosabb mondanivalója a The Girl's Winter című koreai képregénynek. Ezt az alkotást szintén Rita ajánlotta, s örültem, hogy sikerült megismertetnie velem.

Tartalom:
"Egy különleges téli történet egy lányról, Yoon-Hee Suh-ról, aki úgy érzi, nem figyelnek rá eléggé. Eldöntötte, hogy öngyilkos lesz, de sosem gondolt bele, ez milyen következményekkel lesz másokra.

Biztos vagyok benne, hogy a Wink olvasói, akik magányosnak érzik magukat és elolvassák ezt a történetet a hideg téli napokon, biztosan „szívükig ható meleg érintésként” fogják megélni ezt az élményt. /Moh Toong-Ee a Wink szerkesztője/"
Forrás: Animeaddicts

Főszereplőnk fölöslegesnek érzi magát, ezért öngyilkosságot követ el. A sors fintoraként túléli, azonban más veszti életét helyette. E eset következtében a lány megtanulja értékelni saját életét. Nagyjából erről a jellemfejlődésről szól ez a 10 oldalas történet. Viszonylag kevés a szöveg, a rajzokból értesülhetünk leginkább az érzelmekről. Emiatt a szereplők arcai nagyon kifejezőek, életszerűek, tényleg érzelmeket rajzoltak rájuk. Így a rajzoló remek hangulatot teremt a történetéhez.
 
A The Girl's Wintert mindenképpen el kell olvasni. Rövidke, a vége eléggé nyitott, de ezek ellenére remek kis oneshot. Nálam 9/10-es, örültem, hogy ilyen aprócska kincset mutattak nekem.

Nincsenek megjegyzések:

Follow Us @soratemplates